INDIVIDUALNE INŠTRUKCIJE ZA TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI

Po dogovoru nudim individualne inštrukcije za trgovanje s kriptovalutami v živo v Ljubljani ali prek interneta (Zoom), na katerih vam pokažem vse kar morate vedeti da lahko potem konstatno in brez stresa služite denar na tem trgu na račun ljudi, ki tega znanja nimajo:

Tehnična in fundamentalna analiza

Najbolj varna trgovalna strategija za Bitcoin

Najbolj varna trgovalna strategija za Ethereum

Najboljša strategija za kovance ki delajo super špice

Po katerih kriterijih analizirati nove kriptovalute

Kako trgovati z vzvodi na rast ali padec cene Bitcoina

Kako trgovati na podlagi objav bodočih dogodkov

Vse kar pokažem, tudi posnamem, ker si je nemogoče vse zapomniti iz prve.

Cena za komplet, ki zajema individualne inštrukcije + posnetek inštrukcij + trgovalni dnevnik + knjigo Trading in the zone + podporo z moje strani dokler jo potrebujete je 600 EUR.

“Zahvaljujem se za vašo strokovno izobraževanje in razlago vseh orodij in vzvodov ter načinov, kako si pomagati za čim večje donose v svetu kriptovalut.

Priporočam vsakemu »traderju«, saj smo verjetno vsi že okusili boleče izgube ob nakupu kovancev brez pogleda na statistiko ali tekočega dne, ali preteklih let…

Andrej, ste zelo odziven in pripravljeni nuditi informacije in pomoč še naprej, do osvojitve osnovnega znanja za samostojnega trgovalca…”

Borut Krabonja, Podgorci

“Še pred izobraževanjem sem si mislil, da g. Andrej Bohinc veliko ve o trgovanju s kripto valutami, po izobraževanju pa vem zagotovo, da ve ogromno in to tudi pove in pokaže. Izobraževanje je skoncentrirano in poteka od manj zahtevne metode proti najzahtevnejši. Od vsakega posameznika pa je odvisno, koliko časa je pripravljen vložiti v raziskovanje in učenje posamezne metode, zagotovo mi je odprl popolnoma nov pogled na finance. Izobraževanje je zagotovo vredno vsakega centa in ga priporočam ljudem, ki imajo močno voljo zaslužiti na trgu kriptovalut.”

Mitja Derenda, Ljubljana

“Še enkrat hvala za današnje individualne inštrukcije. Po štirih letih občasnega trgovanja sem se odločil, da znanje nadgradim. Menim, da je tvoj pogled in znanje dragoceno ter nekaj kar bi definitivno priporočal vsakemu, ki ga trgovanje zanima. Obžalujem edino, da se za ta korak in inštrukcije nisem odločil mnogo prej in sem določene težje izgube moral občutiti na lastni koži.”

Tilen Zorenč, Maribor

“Udeležil sem se inštrukcij pri Andreju. Zadeva je posneta na Zoomu, kar je super uporabno, saj lahko video večkrat pogledaš in se tako učiš strategij, ki jih Andrej opiše in tudi nazorno pokaže. Zatem je seveda tudi na voljo za potrebno nadaljno pomoč, saj se ob učenju pokažejo se vprašanja. Priporočam vsem, ki se želijo naučiti uporabnih strategij pri trgovanju v kripto svetu😀

Luka Vlašič

“Rad bi se ti zahvalil za današnje instrukcije. Zelo bi pohvalil tvoj pristop, torej na kakšen način svoje bogato znanje predajaš tudi na nas, ki znanja s tega področja praktično še nimamo. Da bom v celoti razumel vse kar si predstavljal, si bom video seveda moral ogledati še nekajkrat. Zelo pri razumevanju pomaga to, da razložiš pristop tudi na dejanskih primerih. Iz tega stališča bi rad pohvalil tudi tvoje videe, ki jih dnevno objavljaš na Youtube. Z veseljem si jih ogledam.
Pri inštrukcijah se mi ne zdi potrebno nič spreminjati, bom pa res vesel, če se bom lahko nate obrnil za kakšne nasvete (na primer kako se najbolj pravilno odločiti v dani situaciji) tudi v prihodnje. Vidim, da me čaka še dolga pot da bom vsaj na 50% znanja, ki ga imaš ti :). Še enkrat hvala za vse!”

Dejan Hrovatin

“Andrej, velika hvala za tvoj čas in dragoceno znanje, ki si ga prezentiral. Prav tako hvala za posnetek, vprašalnik in knjigo. Če sem iskren ne vem kako bom vse to obvladal, ker je bilo ogromno informacij in zame zelo hitro prezentirano vendar ne bom odnehal dokler se ne bom naučil prezentiranega znanja. Iskreno upam, da mi boš pri tem še pomagal.”

Igor Bračič

PRIJAVNICA NA INŠTRUKCIJE